Гъбки ....по селски, разбира се!

Тази рецепта е много лесна, бърза и простичка, но и също така доста вкусна и здравословна. През есента можем да се възползваме от изобилието от вкусове,които ни предлага градината, като праз лук, гъбки и късните последни чушки. Това ни е необходимо за тази рецепта: 300 гр, печурки ( или други ядливи гъби), 1/2 стрък праз лук, 1 червена чушка, Пресен копър, 2 с.л олио, сол на вкус и щипка черен пипер. Първо задушавам лукът и чушката в дълбок тиган, след това добавям и почистените, измити и нарязани гъби, солта и черния пипер. Поръсваме с пресен копър.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Вкореняване на рози в картоф?

Първото сладко в живота ми!

Жив плет от "Орлов Нокът'' / Lonicera japonica